Dulhanservice streeft naar betaalbare diensten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze prijs en kwaliteit concurrerend blijven.

 

Binnen onze Dulhanservice pakketten bundelen wij de meest gevraagde diensten en bieden deze aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven inclusief BTW. Of het nou gaat om visagie en hairstyling voor 1 dag of een complete pakket inclusief mehndi/henna voor 3 dagen, Dulhanservice heeft voor u altijd een pakket naar wens.

 

Mocht een pakket niet geheel voldoen aan uw wensen? Neem dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.

 


Ondanks onze aantrekkelijke pakketten kan het toch voorkomen dat u kiest voor individuele diensten, of juist ter uitbreiding van uw pakket.

Onze losse prijzen zijn marktconform maar toch aantrekkelijk.


Een proefsessie geeft u niet alleen zekerheid maar ook een moment om samen met onze specialist te zitten en te praten over uw wensen.

 

Samen nemen wij dan in detail uw visie door. Voor een proefsessie komen wij bij u langs, maar u kunt er ook voor kiezen om bij ons langs te komen en neem dan gerust een vriend of familielid mee.

 


Voorrijkosten is een onmisbaar onderdeel binnen onze dienstverlening die wij helaas moeten door belasten aan onze klant.

 

Wij proberen daarom de kosten zo veel mogelijk te reduceren.

Dit betekend bijvoorbeeld dat u binnen ‘s-Gravenhage geen voorrijkosten hoeft te voldoen.