Over  mijPhotographer: RKGPhotography|| Muah: Siemta (Radhica) Ghisyawan-Lachman
Photographer: RKGPhotography|| Muah: Siemta (Radhica) Ghisyawan-Lachman

 

 

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Siemta (Radhica) Ghisyawan-Lachman, MUAH (makeup and hairstyling artist).

Gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen, die naast een vaste baan passie heeft voor visagie en hairstyling.

 

Mijn passie voor visagie is ontstaan in mijn jonge jaren, toen ik tijdens speciale familiegelegenheden zag hoe diverse dames zichzelf hadden voorzien van make-up. Het was ‘toen’ dat ik thuis vol overgave begon te experimenteren met make up. Door al het experimenteren en verschillende looks heb ik op mijn 17e mijn eerste klant mogen opmaken, waarna ik echt de smaak te pakken had.

 

 In de loop van de jaren heb ik door het bijwonen van diverse cursussen, zoals van Black Opal en Shisheido, mijn kennis en kunde kunnen uitbreiden. Maar ook nu nog verdiep ik mij in de nieuwe trends en looks om mijn klanten het beste van de beste te kunnen bieden.

 

Om het plaatje echt compleet te krijgen heb ik mezelf vervolgens geconcentreerd op het kapsel. Naast visagist ben ik dan ook een ervaren hairstylist en heb ik hierdoor niet alleen bruiden maar ook hun familieleden en gasten als klant.

 

Voor mij is mijn werk pas een succes als mijn klant vol overgave “WAUW!” zegt. Het is daarom heel belangrijk dat we samen in kaart brengen wat je wensen zijn. Na een goed gesprek plannen we, indien gewenst, een proefsessie in om je wensen te visualiseren en de puntjes op de ’i’ te zetten voor de grote dag.

 

Om mijn passie extra dimensie te geven ben ik ook visagiste en hairstylist tijdens diverse (miss)verkiezingen en doe ik evenens ook werk achter de camera bij diverse fotoshoots.

 

Mijn passie is oneindig en ben dus pas klaar als jij tevreden bent!